Hej alla intressenter av Eriksbo Park!

Nu är våren på ingång och vad passar inte bättre då med att ha en tomvisning vid Eriksbo Park anser vi på Älvsbyhus. Vi kommer därför att finnas tillhands ute på området lördagen 29/3 och söndagen 30/3 tid 13,00-15,00.

Vi kommer som vanligt att ta fram en produktionskostnadskalkyl som ni kommer att få ta del av.

Vi har ju sedan tidigare tagit fram ett bra avtal vad det gäller banklån med Handelsbanken som vi gärna delar med oss utav för er oss som väljer att bygga ett Älvsbyhus på Eriksbo Park. Vi kommer även att överlämna en del information om våra hus samt om bankavtalet.

Många har en väldigt klar bild på hur man skulle vilja ha det i sin vardag men kanske har en del frågetecken gällande just nyproduktion. Så detta är en perfekt möjlighet och ses på plats.

Att bygga ett nytt hus är en stor investering och vanligtvis något man gör en gång i livet så det är självklart för oss på Älvsbyhus att kunden har många frågor som måste besvaras. Vi arbetar med detta dagligen och har flera års erfarenhet, så vi delar gärna med oss av våra erfarenheter, samt tankar och idéer till er.

Ett av våra mål för tomvisningar är att vara kundernas bollplank där vi vill föra en bra dialog tillsammans med er för att vi tillsammans ska kunna uppnå de önskemål som ni har gällande ert boende.

Vi hoppas att ni vill komma och träffa oss vid tomterna på Eriksbo Park där vi på plats kan diskutera vilken tomt som passar er bäst utifrån era behov och önskemål, som t ex, vilken husmodell önskar vi, hur placerar vi huset för att få ut maximalt av tomten och solläge etc.

En viktig faktor som vi önskar informera om och som ha stor betydelse när man investerar i ett husköp är fördelen med att man som konsument vid köp av nyproduktion ej behöver betala fastighetsskatt de första 15 åren, enligt per idag gällande regelverk.

Varmt välkomna

Med vänlig hälsning
Joacim Engzell
Telefon: 070 298 33 50
Mail: joacim.engzell@alvsbyhus.se

 Top