Först vill vi tacka alla som kom och visade intresse av vår första visning av ett Älvsbyhus vid Eriksbo Park. Det kom ungefär mellan 35-40 familjer och av dem så var det många som visade intresse av området.

Den känslan vi fick var väldigt positiv av de hus vi visade samt området. Vi fick starka förhoppningar om kunna leverera fler hus till de familjer som verkligen fick en positiv bild av Älvsbyhus och Eriksbo Park.

Vi vill återigen informera att vi gärna bokar in ett möte med de familjer som önskar mer info om Älvsbyhus och vad vi har att erbjuda er på Eriksbo Park.

Vi vill även nämna att vi kommer ha en visning av vår husmodell Ägir i Irsta den 15-16/11 tid 13-15. Ägir ett vinkel hus på 145,7m2 som är ett väldigt bra komplement till den familj som vill bo lite större men på 1-plan.

Tack alla för visat intresse.

Med vänlig hälsning

Joacim & Mats – Älvsbyhus

 Top