Vi vill med stolthet presentera vår nya partner och husleverantör, Älvsbyhus. Vi tror att Älvsbyhus, med sin långa erfarenhet i branschen och med trähus till marknadens lägsta pris blir ett väldigt bra komplement till Mälarvillans fokus på flexibilitet och hög kvalitet. På så vis vill vi kunna ge er större valmöjligheter till att skapa ert framtida boende.

Hur påverkar det här området?
Med Älvsbyhus med på tåget räknar vi med att höja byggtempot på Eriksbo Park vilket kommer att resultera i kortare total byggtid. Vårt mål är att bygga 10 − 15 hus per år så att Eriksbo Park snabbare blir det vackra och lugna bostadsområdet vi drömmer om.

Hur påverkar det utbudet av husmodeller?
Med två starka och kompletterande husleverantörer har Eriksbo Park nu ett bredare erbjudande som vi tror kommer att täcka ett större behov från er husbyggare.

I och med den nya förändringen kommer Eriksbo Park inte längre att erbjuda Lågprishem. Lågprishem var ett koncept vi tog fram tillsammans med Mälarvillan som ett enklare och billigare alternativ till Flex-erbjudandet. Mälarvillan kommer att ta över och vidareutveckla konceptet. Läs mer på deras sida under husmodeller.

Hur påverkar det här ett hussköp?
För er som intresserade av en tomt eller ett specifikt hus, ta kontakt direkt med Mälarvillan eller Älvsbyhus så sköter de allt ifrån tomtbokning, boka möten eller visningar, skicka dokument eller vad ni nu kan tänkas behöva.

Vi ser fram emot vad utvecklingen framöver kommer att innebära för Eriksbo Park och för ert framtida boende!

 Top