Efter en fantastiskt fin sommar börjar vi sakta men säkert att gå mot höst. För de flesta är semestrarna slut och vardagen är redan i full gång.

Vi tänkte dra igång med en områdesvisning redan nu på söndag, den 1 September, 14:00-16:00. Kom förbi om ni vill se hur Eriksbo Park utvecklas, om ni vill ställa lite frågor eller om ni helt enkelt bara känner för att göra en utflykt ur stan.

Parkbänken får ny oljaParkbänken i lekparken ser lite bättre ut och kommer att hålla längre med ett nytt lager olja.

Även då sommaren är till för att koppla av och resa bort har intresset för Eriksbo Park varit större än vanligt vilket resulterat i ett gäng nya tomtbokningar. Kolla aktuellt bokningsläge på tomtsidan. Under hösten kommer även Mälarvillan att börja bygga åt två nya familjer på tomt 16 och 25.

Tomt 25Snart börjar det byggas på tomt 25

Tomt 16Snart börjar det byggas på tomt 16

Mälarvillans visningshus på tomt 45 är snart helt färdigt invändigt och utvändigt pågår markarbeten för fullt Håll utkik efter framtida visningar inom kort!

Mälarvillans visningshusMälarvillans visningshus är snart färdigt för höstens visningar.

Gång under utvecklingMarkstenen på plats utanför Mälarvillans nya visningshus

Under hösten kommer vi att ta ner träd för att få in mer sol på några av tomterna. Om ni har specifika önskemål angående trädfällning, hör av er så kollar vi om det är ok.

Välkomna på visning på söndag och ha en fortsatt fin sensommar så länge.

 Top