Intresset för Eriksbo Park är just nu stort. Sedan den senaste tomtvisningen som Älvsbyhus arrangerade så har fyra familjer bokat upp, samt köpt tomt, på Eriksbo Park.

På kommande visning tillhandahålls en produktionskostnadskalkyl över husmodell Tyr med det vidbyggda garaget V30 samt en tomt. Energiförbrukning i huset Tyr är ca: 5700kWh/år och då inkluderar det värme, varmvatten, ventilation och trygghetsvakten under grund. Exempel på en boendekalkyl på vad det skulle kosta att bo i ett Älvsbyhus med dagens ränta, samt med 10% i kontantinsats, kommer även finnas att tillgå. Bra lånevillkor med lokal bank som vi har tagit fram för de kunder som bygger Älvsbyhus presenteras också. Finansieringen utav ett Älvsbyhus är väldigt förmånligt där man betalar 90% utav totalbeloppet på huset inklusive tillval 15 dagar efter leverans, resterande 10% den betalar man den dag slutbesiktningen äger rum.

Ta tillfället i akt och kom och se området, berätta om ditt drömboende och ställ alla de frågor du eventuellt har. Skulle du ha förhinder att komma ovan angivet datum är du välkommen att kontakta mig så kan vi boka in ett möte på plats vid ett annat tillfälle.

Missa inte årets sista officiella tomtvisning av Eriksbo Park lördagen den 2 och söndagen den 3 november, kl.13:00 – 15:00.

mvh.
Joacim Engzell
070 298 33 50
joacim.engzell@alvsbyhus.se

 Top