Nu på söndag den 8 december kl 14:00 – 16:00 kommer vi att hålla öppet hus i Mälarvillans visningshus på Eriksbo Park. Det kommer att finnas kaffe, julmust, lussebullar och annat gott för den som är sugen. Vi tänker även passa på att informera om ärenden kring samfälligheten, trädavverkning, skötsel, investeringar och underhåll under 2014 samt aktuellt bokningsläge av tomter.

Alla boende och snart boende är inbjudna så vi hoppas på en bra blandning av gamla och nya Eriksbo Parkare. För er som funderar på att flytta hit är det ett ypperligt tillfälle att få träffa de som redan bor på området. Skulle ni till och med vara intresserade av att köpa själva visningshuset har vi en liten extra julklapp i erbjudandet som vi gärna berättar mer om på söndag.

Detta kommer även att bli Mälarvillans sista visning för i år så passa på att lära er mer, träffa andra och samtidigt få i er lite gott adventsfika. Har ni vänner som ni tror är intresserade av Eriksbo Park får ni självklart ta med även dem.

Varmt välkomna på söndag!

Bästa hälsningar

Lars Edvardson
Mälarvillan

 Top