Hej alla intressenter av Eriksbo Park!

Först vill vi passa på att önska er alla en god fortsättning på år 2014.

Vi vet att många vanligtvis har många frågor och funderingar kring det boende man har idag, som t.ex. vill vi bo så här? Vill vi bygga nytt? Hur går vi tillväga? Många har en väldigt klar bild på hur man skulle vilja ha det i sin vardag men kanske har en del frågetecken gällande just nyproduktion.

Att bygga ett nytt hus är en stor investering och vanligtvis något man gör en gång i livet så det är självklart för oss på Älvsbyhus att kunden har många frågor som måste besvaras. Vi arbetar med detta dagligen och har 10 års erfarenhet, så vi delar gärna med oss av våra erfarenheter, samt tankar och idéer till er.

Vårt mål är att vara kundernas bollplank där vi för en bra dialog tillsammans med er för att vi tillsammans ska kunna uppnå de önskemål som ni har gällande ert boende.

Vi på Älvsbyhus har en stark tilltro till Eriksbo Park och 2014, där det finns möjlighet för ett flertal familjer att skapa sitt drömboende i framtiden.

Vi hoppas att ni vill komma och träffa oss vid tomterna på Eriksbo Park där vi på plats kan diskutera vilken tomt som passar er bäst utifrån era behov och önskemål, som t ex, vilken husmodell önskar vi, hur placerar vi huset för att få ut maximalt av tomten och solläge etc.

En viktig faktor som vi önskar informera om och som ha stor betydelse när man investerar i ett husköp är fördelen med att man som konsument vid köp av nyproduktion ej behöver betala fastighetsskatt de första 15 åren, enligt per idag gällande regelverk.

Kontakta oss och boka in en tid, så kan vi gärna mötas upp vid den tomt som ni är intresserad utav och sedan gå igenom hela byggprocessen och därefter kan vi räkna på en produktionskostnadskalkyl enligt era önskemål.

Under våren kommer vi även att genomföra en villavisning utav en av Älvsbyhus husmodeller i Västerås och gällande detta återkommer vi avseende tid och plats. Varmt välkommen att kontakta mig antingen per mail eller per telefon vid frågor eller för att boka ett möte.

Joacim Engzell
Telefon: 070 298 33 50
Mail: joacim.engzell@alvsbyhus.se

 Top