Alla tomter på Eriksbo Park är nu sålda. Det gick trögt i början men under det senaste året har det sålts och byggts utav bara den. Området börjar verkligen ta form och lagom till sommaren kommer de flesta att ha flyttat in i sina nya hem.

IMG_3365

IMG_3368

IMG_3369

Det kommer att fortsätta byggas en tid framöver så ett tips till er som är nyfikna och sugna på att bygga hus, besök området och kika när husen reses och monteras. Det kan vara både kul och lärorikt!

Till er som fortfarande söker tomt kan vi tipsa om att höra av er till Gunilla Kaneberg på Mälarvillan. Hon har koll på ett gäng olika tomter runtomkring stan. gunilla.kaneberg@malarvillan.se | 021-470 56 10

Hemsidan kommer att övergå i de boendes ägo att driva vidare som de önskar. Detta blir således den sista nyheten och det är med blandade känslor som vi tackar för oss. Och tack till alla er som följt projektet.

Ha en skön vår och ta hand om varandra!

/Team Eriksbo Park

 Top