Älvsbyhus – mest hus för pengarna

Eriksbo Park är ett nytt naturnära bostadsområde som växer fram i utkanten av Västerås. Här kan du bo i en egen nybyggd villa med stor fin tomt, nära Mälaren, med några minuter till skola, dagis, golfbana, och bara tio minuter in till Västerås City. Nu finns möjlighet att bygga din favoritmodell från Älvsbyhus på Eriksbo Park. Välj mellan ett brett sortiment av 1-planshus, 1,5-planshus och vinkelhus från vårt husprogram.

Älvsbyhus har genom lång erfarenhet och gedigen kunskap om husbygge förtjänat en plats som nummer ett i branschen av husleverantörer i Sverige. Husen tillverkas inomhus i en torr och varm fabrik i skydd för väder och vind med en rationell löpande produktion i någon av företagets fyra produktionsanläggningar. Principen är enkel – allt som går att göra färdigt i anläggningen görs där vilket gör att det nya huset är skyddat för onödiga påfrestningar under byggtiden. Skälet att Älvsbyhus kan bygga och sälja prisvärda nyckelfärdiga villor är genom en välutvecklad byggprocess som förfinats under 50 år och där varje erfarenhet kommer husköparen tillgodo. Genom samordnade inköp kan kostnaderna hållas nere på inköp av exempelvis byggmaterial, el/VVS och vitvaror. Husen tillverkas av trä från de norrländska skogarna och är rejält isolerade – till glädje för både miljön och plånboken.

Med ett Älvsbyhus får du helt enkelt mycket hus för pengarna – så du får råd med allt det där andra i livet också!

Tyr

1-plans hus

Storlek: 101,5 kvm – 121,4 kvm
Läs mer om Älvsbyhus 1-planshus
Regin

Vinkelhus

Storlek: 125,8 kvm – 165,6 kvm
Läs mer om Älvsbyhus vinkelhus
Höner

1,5-planshus

Storlek: 81,6 kvm – 121,4 kvm + inredningsbar vind
Läs mer om Älvsbyhus 1,5-plans hus
För att göra huset mer personligt kan ditt hus kompletteras med olika tillval såsom förhöjt liv, dekorfönster och gavelbalkong. Tag kontakt med våra säljrepresentanter för att höra mer om tillval, om kalkyler och vårt förmånliga finansieringserbjudande. För mer inspiration besök gärna Älvsbyhus blogg och Älvsbyhus Facebooksida.

    Namn *

    Telefon *

    E-post *

    Efter att du skickat en intresseanmälan kommer vi att höra av oss till dig för att kunna ge dig mer information samt svara på dina frågor.
     Top