Eksjöhus – En komplett husleverantör

En hustillverkare som har kontroll över alla moment, från råvara till inflyttningsfärdigt hus. Det är vad vi menar med en komplett husleverantör.

70 år i branschen

Många tycker att det är magiskt att se en tom tomt förvandlas till en bostad. Vi på Eksjöhus vet att det inte ligger några trollformler bakom ett hus med riktigt hög kvalitet. Snarare rör det sig om precision, yrkesskicklighet och gedigen erfarenhet. Vi har varit husleverantör i snart 70 år och är idag en ledande hustillverkare i Sverige.

Grunden till företaget lades av Simon Lindholm och hans snickeriverksamhet. 1944 började han tillverka monteringsfärdiga hus, och därmed var Eksjöhus fött. Företaget har sedan utvecklats som husleverantör och ägs fortfarande av familjen Lindholm.

Trygg husleverantör

Idag är vi inte bara hustillverkare. I koncernen har vi även sågverks- och transportverksamhet. För oss är detta en kvalitetssäkring. Genom vårt egna sågverk, kan vi själv ha kontroll på det råmaterial som vi köper in och kapar, hyvlar, grundmålar eller hållfasthetsberäknar. Och med egna lastbilar kan vi garantera våra kunder att deras husleverans kommer i tid – och att deras hus fraktas med största aktsamhet.

Som kund kan du känna dig trygg med Eksjöhus som din husleverantör. Vår långa tradition som hustillverkare gör att vi vet hur man ska bygga hus på bästa sätt och att våra hus varar generation efter generation.

Att välja rätt husmodell

Det är lätt att bli förälskad i vissa husmodeller, trots att du intalat dig att förnuftet ska få styra husköpet. Oavsett vilket hus du väljer kan du känna dig trygg med att alla våra villor i grund och botten är trähus av hög kvalitet. Trähus som är byggda i vår varma och torra husfabrik av virke från eget sågverk.

Våra enplanshus

Eriksbo Park - Eksjöhus - Solängen
En riktigt bra enplansvilla är välplanerad och så stor att du har gott om plats för både vardagsliv och festligheter. Vi har lagt särskild omsorg på att förse våra enplanshus med gedigna kök, ordentliga förvaringsutrymmen och genomtänkta vägar till uteplatser och trädgård.
 Läs mer om våra enplanshus.

Avskild övervåning

Eriksbo Park - Eksjöhus - Variant Classic
I en 1,5-plansvilla kombinerar du helt naturligt fördelarna från 1- och 2-planshus. Du kan ha två separata avdelningar, samtidigt som du har en rymlig bottenvåning. Planlösningen för 1,5-planshus har oftast sovrummen placerade på övervåningen, där det är mindre insyn. 
Läs mer om våra 1,5-planshus.

Från stort till XXL

Eriksbo Park - Eksjöhus - Balans
En 2-plansvilla måste naturligtvis inte vara extra stor. Hos oss på Eksjöhus hittar du 2-planshus i olika storlekar – från den väl tilltagna mangårdsbyggnaden på landet till det smart planerade huset för stadens villakvarter. 
Läs mer om våra 2-planshus.

  Namn *

  Telefon *

  E-post *

  Efter att du skickat en intresseanmälan kommer vi att höra av oss till dig för att kunna ge dig mer information samt svara på dina frågor.

  Kort fakta

  Eksjöhus AB är en familjeägd hustillverkare i fjärde generationen som tillverkat hus sedan 1944. Förutom att Eksjöhus AB är hustillverkare, finns även sågverk och transportverksamhet. Idag omsätter koncernen ungefär 500 miljoner kronor och har totalt ca 150 anställda.

   Top