Fiskarhedenvillan – vi bygger hus som skapar utrymme för livet

Kvalitet, gediget och rejält är en vanlig förekommande beskrivning av våra hus. Och det är såklart ingen slump att det är så. Material och utrustning är noga utvalt för att skapa en atmosfär som andas hantverkartradition.

Fiskarhedenvillan ritar och levererar färdiga villabyggsatser. Materialet är färdigkapat och huset byggs på plats, snabbt, säkert och utan spill. Dessutom hjälper vi dig hela vägen, från första skiss till inflyttning. Vår arbetsmetod tillåter att du själv är med och bygger så mycket du kan eller så lite du vill.

Fördelen med vårt arbetssätt är möjligheterna. Vill du flytta fönster, förlänga huset eller bygga ett snirkligt prinsesstorn, så länge det är i linje med kommunens plan- och områdesbestämmelser, så hjälper vi dig att förverkliga din dröm.

Med Fiskarhedenvillan får du ett prisvärt lösvirkeshus som är gediget och hantverksmässigt uppfört. Vårt sortiment är oändligt eftersom varje hus ritas efter kundens önskemål men många väljer ändå att utgå från något av nedanstående hus när man börjar ändra om i ritningen.

Kontakta vårt säljkontor i Västerås, vi finns på Sjöhagsvägen 6. Här hittar ni karta och kontaktuppgifter.

Våra husmodeller

Vi har 1-plan, 1 1/2-plan, 1 3/4-delsplan, 2-plan, fritidshus, sluttningshus och parhus.
Se alla husmodeller på http://www.fiskarhedenvillan.se/vara_hus/.

1_plan_lommen

1-planshus

Storlek: 92,8 kvm till 166,4 kvm
1_12_plan_doppingen

1 1/2-planshus

Storlek: 98,8 (+64,5) kvm till 184 kvm
1_34_plan_morkullan

1 3/4-planshus

Storlek: 135 kvm till 208,6 kvm
2_plan_falken

2-planshus

Storlek: 149,9 kvm till 193,2 kvm

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna en intresseanmälan idag!

  Namn *

  Telefon *

  E-post *

  Efter att du skickat en intresseanmälan kommer vi att höra av oss till dig för att kunna ge dig mer information samt svara på dina frågor.
   

   Top