Mälarvillan – när du vill bestämma själv

Mälarvillan är inte som de flesta andra husföretag. Vi har en flexibel produktion och kundanpassar vårt erbjudande efter dina önskemål. Det betyder att vi inte har bestämda typhus eller viss standard som strikt måste följas. Vi bygger helt enkelt ditt Drömhus som du vill ha det!

Det viktigaste för oss är du blir en nöjd kund. Därför börjar vi med att lyssna. Sedan ritar vi ditt nya trähus baserat på era idéer och med vår långa erfarenhet kan vi bidra med tips och kostnadseffektiva förslag. Vi har levererat hundratals Mälarvillor, rad- kedje- och parhus samt kommersiella fastigheter sedan starten 1994. Vår erfarenhet garanterar dig att vi bygger ditt nya hus med beprövade metoder och material, såklart även som lågenergihus. Maximal trygghet, stor flexibilitet och stor erfarenhet kopplat med ett kunnigt och personligt bemötande – det är vårt koncept!

Vi finns nära! Mälarvillans kontor hittar du i Västerås och tillverkningen sker torrt och varmt inomhus i Surahammar, några mil från Eriksbo Park. Du kan till och med besöka oss på fabriken och kika på ditt nya hus allteftersom vi bygger det. Ring och boka ett besök!

Vill du veta mer, slå en signal så bokar vi upp ett möte. Antingen kommer vi hem till dig eller så är du varmt välkommen till oss på vårt säljkontor på Sjöhagsvägen 6 i Västerås.

För att veta mer om hur vi bygger samt se exempel på fina hus vi byggt, besök gärna vår hemsida.

Flexibel hustillverkare

Vår produktion är inte styrda av vissa mått vilket gör att vi kan hjälpa er som vill ha friheten att utforma huset efter egna idéer.
 Mälarvillans erfarna säljare och projektledare hjälper er att hitta rätt modell, storlek, material, färdigställandegrad etc. Vi ser helt enkelt till att ert Drömhus blir som ni vill ha det.

För mer inspiration, kolla in Mälarvillans husskisser.

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna en intresseanmälan idag!

  Namn *

  Telefon *

  E-post *

  Efter att du skickat en intresseanmälan kommer vi att höra av oss till dig för att kunna ge dig mer information samt svara på dina frågor.
   

   Top