Fyra av marknadens mest intressanta husleverantörer

Med fyra starka leverantörer får ni största möjlighet att skapa ert framtida drömboende på Eriksbo Park. Ni kan välja att köpa enbart en stomme och göra stora delar av arbetet själva eller att köpa ett helt färdigt hus där ni få nyckeln i hand. Ni kan även välja bland färdiga husmodeller eller att rita ert eget hus tillsammans med konstruktörer. Titta in på respektive leverantörs sida för att se deras erbjudande.

Mälarvillan

Mälarvillans har levererat hundratals flexibla huslösningar i Mälardalen sedan 1994 med höga krav på kvalitet och kundnöjdhet.

Se Mälarvillans erbjudande

Älvsbyhus

Älvsbyhus är idag Sveriges största hustillverkare med fokus på färdigmonterade trähus i 1 eller 1,5 plan av hög kvalitet till marknadens lägsta pris.

Se Älvsbyhus erbjudande

Eksjöhus

En hustillverkare som har kontroll över alla moment, från råvara till inflyttningsfärdigt hus. Det är vad vi menar med en komplett husleverantör.

Se Eksjöhus erbjudande

Fiskarhedenvillan

Fiskarhedenvillan är husleverantören som för traditionen vidare med känsla för snickarglädje och form och utnyttjar dagens teknik för att bygga sunda hus med de resurser som naturen erbjuder.

Se Fiskarhedenvillans erbjudande

 Top